Våra tjänster

Allmäntandvård

Vi erbjuder alla barn, ungdomar, vuxna och pensionärer allt från enklare undersökningar till mer avancerad tandvård.

Akut tandvård

Har du tandvärk, skadat eller slagit ut en tand eller något annat akut problem med tänderna? Ring oss så bokar vi in en tid där vi så snabbt som möjligt åtgärdar ditt problem. Du ska inte gå runt med ont i tänderna!

Tandreglering

Har du sneda tänder som gör att du är missnöjd med ditt leende? Vi är specialister på tandreglering och erbjuder de mest moderna metoderna när du vill räta ut dina tänder.

tandläkarredskap

Osynliga tandställningar

En osynlig tandställning rätar ut dina tänder på ett mycket diskret sätt. Den sätts fast på baksidan av tänderna och är på det sättet osynlig. Den påverkar inte heller talet som många traditionella tandställningar gör.

Tandhygienistbehandlingar

Våra erfarna tandhygienister putsar dina tänder och hjälper dig att på bästa sätt hålla rent i munnen för att undvika tandlossning eller hål i tänderna i framtiden. Tandsten tas bort och missfärgningar åtgärdas. Det är även tandhygienisten som i första hand behandlar tandlossning.

Estetisk tandvård

Vi korrigerar missfärgade tänder och fyllningar, åtgärdar stora mellanrum mellan tänder och sneda tandrader. Vi lagar missbildade och trasiga tänder och kan även ersätta saknade tänder. Modern estetisk tandvård i toppklass.

Tandblekning

Vita tänder kan ge bättre självförtroende och ett snyggare leende. Vi erbjuder tandblekning som gör dina tänder vitare på ett smidigt och skonsamt sätt.

Vill du veta mer om vilka tandvårdstjänster vi kan erbjuda? Välkommen att kontakta oss!

Mångsidig tandvård av högsta kvalitet